С вятъра често въздишам.
Плача рядко - само в дъжда...
Мисля за теб както дишам-
Ти изпълваш мойта душа...
Но няма те - идваш само в съня ми
И вълнуваш всичките ми сетива.
Властваш денем над ума ми,
Нощем, бушуваш над страстта!
Людмила Данова
© Людмила Данова Все права защищены