19 мая 2011 г., 20:11

* * * 

  Поэзия
467 0 2

миглите ми 

ритуално се подреждат

ирисът набъбва 

в цвят

бяла влага плува

и не прелива -

готова съм да те погледна...

високо небе

висока свобода предлага

и

под празен поглед

не вехне...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??