19.05.2011 г., 20:11 ч.

* * * 

  Поезия
468 0 2

миглите ми 

ритуално се подреждат

ирисът набъбва 

в цвят

бяла влага плува

и не прелива -

готова съм да те погледна...

високо небе

висока свобода предлага

и

под празен поглед

не вехне...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??