13 окт. 2016 г., 16:24

*** 

  Поэзия » Любовная
220 0 0

 

Животът й бе сълза,
от която само гълъбите пиеха
сред коларатурата на замислени щурци.
После го откри
сред несравнимия елексир
на очарованието,
което разпъпеният ден дарява.
И срещата им -
изящна като лунен сърп,
приседна на злака на радостта.
Но когато се разделиха,
възправи взор
към същите очакващи звезди,
за да събере дъха в един танц,
чрез който нищо да не забравя...

© Татяна Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??