13 дек. 2010 г., 17:55

1+1 

  Поэзия » Любовная
973 0 2

Две! Когато се събират единици.

Търсещи любов души.

Сами! Когато "две" го има,

но ти питаш се "Дали?".

 

Когато единицата събирам с единица,

ти казваш бързо "Равно е на две!",

но истината е, че единицата е единица,

дори когато се намира в "две".

 

Красива! Красива като пойна птица,

е единицата, която се намира в "две",

но истински красива е онази единица,

която не разбира, че е единица, а мисли, че е "две"!

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря! И аз не бях сигурна в коя секция да го сложа, любовна или философска
  • Между любовната и философската поезия...много интересна идея и много стойностен стих!
Предложения
: ??:??