1 июн. 2023 г., 16:11

1 юни ♡ 

  Поэзия
128 0 0

Детето в нас не греши!

 

Възрастният често се обърква. Сам се вини, че понякога детето в себе си загърбва.

 

Слушай в себе си онзи спотаен глас, който ще те напътства в труден час.

 

Това е гласът на твоето малко дете, което иска да му даряваш любов с цялото си сърце!

 

Запази детските мечти - това душата ти ще озари.

 

Пожелавам ти да имаш много сили и късмет, за да сбъдваш детските си копнежи навред!

© Симона Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??