Лудият ми хазартен нрав,
се притесняват,
че ще ме нарани...
Чувствата са си висок залог,
но аз мисля - печелят
не тези, що крият
ги свенливо в сърцето си
или ги приспиват на устните...
А щом веднъж ги заложа
и ми ги върнат цели,
печеля не веднъж, а два пъти,
защото стават двойни.
Двойно по-големи и силни...
Но ако рулетката неправилно се завърти,
както в живота често става,
ограбените чувства
не ще ме направят котва...
Защото хазартът ми е в кръвта!
С нов хъс ще продължа,
без страх от нова загуба!
Защото в живота сто процента няма
сто процента сигурни неща!
P.S.: Доста е нескопосан стихът, но по-нататък, може би, ще го редактирам, сега бързах да пиша, докато не съм си загубила мисълта. :)
© Таня Атанасова Все права защищены