27 апр. 2011 г., 18:49

* * * 

  Поэзия » Любовная
521 0 0

Най-трудна бе раздялата с теб,

не исках да повярвам, че те няма.

Дори да се живее и след теб,

мъката по тебе е голяма.

 

А знаех, че и това ще дойде,

не ще живееш вечно ти до мен,

ала дано след време някъде

да се срещнем някой ден.

 

Обичах те! - ти казвах всеки ден,

но знай, че липсваш най-много на мен.

                                       25.04.2011г.

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??