14 нояб. 2007 г., 09:40

************ 

  Поэзия » Любовная
490 0 4
Кое прави очите ти толкова мили?
 Цвета - като блед пламък на догаряща свещ.
 Кое прави косите ти толкова красиви?
 Слънцето, блестящо в погледа горещ.

 Защо сърцето бие, полудяло днес,
 като забързан влак, към теб пътуващ,
 защо казват, че сърцето е лъжец,
 като правиш денят ми толкова вълнуващ?

 Кое кара плаха усмивка да изгрява
 като нежен стон на моето лице?
 Името ти с радост пак ме озарява
 и с щастие изпълва моето сърце.

 Когато си отида, ще оставя аз следи,
 по път красив да тръгнеш друг,
 и върна ли се, в душата ми ще бъдеш ти,
 но не знам дали ще бъдеш тук...

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??