14 февр. 2009 г., 14:01

14... 

  Поэзия » Любовная
679 0 1
Направена с любов,
искана, желана и мечтана,
навсякъде обичана и
винаги наричана любов.
Това съм аз –
една красива и добра жена,
родена на най-хубавия ден,
деня на любовта,
на светеца Валентин
и на виното с брилянтин.

© Яна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??