11 февр. 2022 г., 14:55

14-и февруари 

  Поэзия » Любовная
253 1 0

Помня хубавата ти усмивка още,

потиска ме мракът на самотата,

едва ли ще те видя пак изобщо,

а тъй прекрасно цвете е жената.

 

През нощта звездите аз гледам,

топли ме споменът за теб сал,

сега, когато съм тъжен и сам,

какво съм загубил съм разбрал...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??