Feb 11, 2022, 2:55 PM

14-и февруари 

  Poetry » Love
307 1 0

Помня хубавата ти усмивка още,

потиска ме мракът на самотата,

едва ли ще те видя пак изобщо,

а тъй прекрасно цвете е жената.

 

През нощта звездите аз гледам,

топли ме споменът за теб сал,

сега, когато съм тъжен и сам,

какво съм загубил съм разбрал...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??