26 февр. 2009 г., 11:39

14-ти февруари 

  Поэзия » Любовная
542 0 1

С много обич пиша тези редове,

с много обич за тебе бие моето сърце.

Подарявам ти го, за теб е,

но дръж го здраво - с двете си ръце

и не го изпускай на земята -

знай, ще се строши на две!

 

Грижи се ти за него

и с любов обсипвай всеки ден,

и ако случайно ти омръзне -

моля те, върни ми го обратно

да тупти във мен.

 

Моля се дано не идва този ден страшен,

когато всеки от нас ще тръгне по своя път прашен.

Моля се на господ,

дано любовта остане вечна и вярна,

завинаги в нашите сърца дано гори

и тя със свойта сила

всички трудности да победи!

 

© Калина цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Насилих се да видя нещо хубаво, но не успях, съжалявам
Предложения
: ??:??