18 февр. 2009 г., 08:47

* * * 

  Поэзия » Любовная
687 0 2
Ухание...
На мрак...
И тишината нежна
                             как ухае...
                                             ... как...?
Блестят в сумрака твоите очи.
                               Усмихваш се...
Докосвам нежно твоите коси.
                                 Протягам се...

Ръцете ми са там...
                             Къде е здрачът...?
Очите ми са там...
                             И плачат...

Красиво е... мълчи...
И потопи се в любовта...
                         ... и самотата.
И нека болката да те изпепели.
          Сънят на Тишината.

© Станислав Камберов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??