Feb 18, 2009, 8:47 AM

* * * 

  Poetry » Love
692 0 2
Ухание...
На мрак...
И тишината нежна
                             как ухае...
                                             ... как...?
Блестят в сумрака твоите очи.
                               Усмихваш се...
Докосвам нежно твоите коси.
                                 Протягам се...

Ръцете ми са там...
                             Къде е здрачът...?
Очите ми са там...
                             И плачат...

Красиво е... мълчи...
И потопи се в любовта...
                         ... и самотата.
И нека болката да те изпепели.
          Сънят на Тишината.

© Станислав Камберов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??