28 мая 2013 г., 23:45

16.05.2013 

  Поэзия » Другая
625 0 0

Боря се със себе си.
Тичам зад следите.
Имам много белези.
Мокри са очите.

Боря се със себе си.
Падам във калта.
Искам тези белези.
И ще продължа така. 

© Николинка Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??