14 июн. 2013 г., 08:00

18+ 

  Поэзия
786 0 9

Като по филмите... но не онези романтичните,

в които се говори за любов и вярност, за съюз,

аз искам да си безпределно дързък, нелогичен

как казват му PENTHOUSE или просто 18 +                       

 

Не можеш ли? Като вулкан прииждащ

да ме избухнеш... после – потушиш,

разлей се в мен сега! Не ме обиждаш.

Не се плаши, че ще ме изгориш...

Не съм от восък, лесно се нагаждам,

Из***ай ме, като че после ще се мре,

разкъсай ме, докато съм още влажна

и все не спирай, все не спирай... НЕ!

Не си ми първи, аз на теб последна,

разнасяй ме като пустинен пясък.

Първично... като лъв да те възседна.

Светът да чуе сластния ми крясък...

И НЕ да кажа, ДА крещя до лудост,

Романтика ли?! Друго ще дадеш...

По вените ми да течеш до грубост

и всяка част от мен да изядеш...

До кокал ме дъвчи и ме изплювай,

аз гълтам и за двама. Знаеш как.

Не съм цинична!!! Mоже би съм луда,

но лошо ли звучи, че искам ПАК!

 

© Ирина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??