18 февр. 2012 г., 12:05

19 февруари 

  Поэзия » Другая
676 0 11


Небето е сподавило дъжда си;
палачът - своя плач.
Раята - паплач.

Бесилото е люлка
на свободата.

Жестока амплитуда:
едната крайност тук,
а другата - отвъд.

Но колко ли ще издържи на тежестта

връвта,
откъсната от пъпа
и вързана за шията.

© Владимир Виденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??