13 апр. 2008 г., 12:08

* * * 

  Поэзия » Любовная
439 0 1
Сърцето ми кърви
от раната дълбока,
която ти проби.
Защо бе тъй жестока?
***
Кръвта му веч изтече.
Сега е в ледна обвивка.
Не ще я стопи вече,
дори твоята усмивка.
***
Сърцето веч е камък.
Да чувства то не ще.
Не ще го стопли пламък.
Студено ще умре.

© Александър Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??