4 июл. 2017 г., 13:39

... 

  Поэзия
253 0 1

Цялата любов на съвремието да вземеш
не би била такава както е била преди
като детската, която не можеш да отнемеш
и цяла вечер да не можеш да заспиш!

© Никола Станиславов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??