Jul 4, 2017, 1:39 PM

... 

  Poetry
252 0 1

Цялата любов на съвремието да вземеш
не би била такава както е била преди
като детската, която не можеш да отнемеш
и цяла вечер да не можеш да заспиш!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??