4.07.2017 г., 13:39 ч.

... 

  Поезия
235 0 1

Цялата любов на съвремието да вземеш
не би била такава както е била преди
като детската, която не можеш да отнемеш
и цяла вечер да не можеш да заспиш!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??