23 апр. 2015 г., 18:36

  Поэзия » Другая
325 0 1

Със радостта от чувството живот

се ражда и пълзи във всяка клетка

отровата, която миг след миг

унищожава и превръща в грозна

същност смисъла на всяко

действие, цел и надежда.

Още първият ни взор към света

среща огледало отразило

бъдещето ни – смъртта.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??