Apr 23, 2015, 6:36 PM

  Poetry » Other
324 0 1

Със радостта от чувството живот

се ражда и пълзи във всяка клетка

отровата, която миг след миг

унищожава и превръща в грозна

същност смисъла на всяко

действие, цел и надежда.

Още първият ни взор към света

среща огледало отразило

бъдещето ни – смъртта.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??