28 янв. 2006 г., 20:25

20 декември 

  Поэзия
596 0 3

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Помня ръцете ти по моето тяло,
помня страстните целувки,
езикът ти, минаващ по гърба ми,
това не искам и не мога да забравя.

Още усещам твойте прегръдки,
спокойствието, което чувствах в тях.
Гласът ти, носещ сигурност в душата ми,
денят, във който бях до теб!

Пръстите, прокарани в косата ми,
ръцете ми по твойто тяло,
нежния език на пъпа ми,
изгарящата страст в очите ти.

Помня и не искам да забравя,
желанието, което чувствах в теб,
желанието, което ти събуди в мен,
страстта,която търси само теб!!!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??