Когато те видях...
застинаха по устните ми думите,
които исках да ти кажа.
Прегръщам вятъра,
а можех тебе да притисна
в своите обятия.
Кратката ни среща
и уморените очи,
с които ме поглеждаше,
останаха със мен,
за да те виждам в пълнолуние.
Целунах те все пак,
“до скоро виждане”!
© Павел Грамадов Все права защищены