Nov 30, 2012, 2:02 PM

* * * 

  Poetry » Love
513 0 0

Когато те видях...

застинаха по устните ми думите,

които исках да ти кажа.

Прегръщам вятъра,

а можех тебе да притисна

в своите обятия.

Кратката ни среща

и уморените очи,

с които ме поглеждаше,

останаха със мен,

за да те виждам в пълнолуние.

 

Целунах те все пак,

“до скоро виждане”!

 

© Павел Грамадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??