30.11.2012 г., 14:02 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
510 0 0

Когато те видях...

застинаха по устните ми думите,

които исках да ти кажа.

Прегръщам вятъра,

а можех тебе да притисна

в своите обятия.

Кратката ни среща

и уморените очи,

с които ме поглеждаше,

останаха със мен,

за да те виждам в пълнолуние.

 

Целунах те все пак,

“до скоро виждане”!

 

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??