28 нояб. 2013 г., 21:32  

* * * 

  Поэзия » Любовная
926 1 0

И към теб
ръце протягам пак,
за да те докосна отдалече,
ала бягаш
и тогава как?
Не искам да те гоня вече.

Няма смисъл да се боря,
защо тогава
да те искам продължавам?
Кажи какво е правилно да сторя?
Като цялата ме притежаваш.

Кажи ми как да се откажа,
как да спра?
Да не мисля,да не чувствам.
Как да замълча,
да избягам,да пропусна?

Кажи ми ти,
защото аз не зная.
Не мога или може би не искам
пред тебе да призная,
че не искам да те пускам.

 

© Рали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??