8 сент. 2014 г., 17:41

24 

  Поэзия » Пейзажная
739 0 0

Мечтая в тъмнината
А гледам към луната 
Разкрива тя нещата
А краде от светлината
Няма я мечтата
Явява се тъгата
Танцува в тишината
А аз чакам МАРАНЯТА

И седя си в средата

Слънцето наближава
А луната вече я няма
Мечтата се явява
От останки се съставя
Таванът над мен поддава
А аз си мисля в светлината
Това за мен е красотата
А над мен е САМОТАТА 

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??