11 нояб. 2011 г., 20:11

:) 

  Поэзия » Другая
502 0 2

:)

Егоист ли съм да искам
смях във къщата ми вечно,
глъчка луда и боричкане,
падащи предмети, тичане?

Котета да се нападат,
да е олелия,
скъпи мебели да драскат,
да е бъркотия...

Мъж прекрасен да ме гали,
нежно, по косите нощем,
да ме люби до забрава
и да нашепва - искам още!

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??