11 nov 2011, 20:11

:) 

  Poesía » Otra
477 0 2

:)

Егоист ли съм да искам
смях във къщата ми вечно,
глъчка луда и боричкане,
падащи предмети, тичане?

Котета да се нападат,
да е олелия,
скъпи мебели да драскат,
да е бъркотия...

Мъж прекрасен да ме гали,
нежно, по косите нощем,
да ме люби до забрава
и да нашепва - искам още!

© Мирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??