Nov 11, 2011, 8:11 PM

:) 

  Poetry » Other
464 0 2

:)

Егоист ли съм да искам
смях във къщата ми вечно,
глъчка луда и боричкане,
падащи предмети, тичане?

Котета да се нападат,
да е олелия,
скъпи мебели да драскат,
да е бъркотия...

Мъж прекрасен да ме гали,
нежно, по косите нощем,
да ме люби до забрава
и да нашепва - искам още!

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??