19 июн. 2008 г., 15:39

* * * 

  Поэзия » Философская
665 0 5

*  *  *

 

Нагоре поглеждам –

падат надежди,

по тротоарните плочки

се стичат.

Чувам в тъмното

как се гонят стрелките

на часовника

и не спират, не спират

да чертаят кръгове

и да създават,

и рушат надежди…

© Калоян Бинев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??