29 мая 2007 г., 22:08

* * * 

  Поэзия
616 0 4

Всяка твоя усмивка изгаря
и оставя рани кървящи.
Всеки допир омайва,
а после убива със трясък.
Всяка целувка изтрива
по сантиметър от мене.
Всеки поглед сега ме пронизва
като стъкло натрошено.

Трябва просто аз да се усмихна
и да продължа нататък.
Мога ли да го направя? Мога.
Но не искам. Ще почакам

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??