2 мар. 2010 г., 14:07

* * * 

  Поэзия » Философская
391 0 0

 

 

                      Твоят свят ли е това

                      Или не

                      На ръба на тротоара

                      На края на света

                      Във небесната утроба

                      В гнездо от стихове

                      Се раждат

                      Каменни сенки

                      От сенките

                      Ти не се виждаш

                      Една рогата псувня

                      Е застинала

                      Между благонравните зъби

                      И така

                      Угарката догаря

                      На долната устна на безсилието

                      На края на света

                      Твоят свят ли е това

                      Или не...

© Янко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??