27 дек. 2007 г., 19:53

* * * 

  Поэзия » Для детей
758 0 3

Тайнствена магия

Истинска магия има около нас,
вярваш или не, действа всеки час.
Дори и в най-лошите ти дни
с нея всичко тъжно ще отлети,
но не е тайно заклинание,
а невероятно очарование,
пълно със замъци, принцеси кралици,
обитавано от древни влечуги, птици.
Когато си замислен или притеснен,
погледни я и денят ти ще стане блажен,
затова книга си вземи,
тревогите си забрави,
на невероятния приказен свят се наслади
и после цял ден по вода ще ти върви!
                                       (Изповед на едно дете)

© Ден Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мерси (Дени съм съм )Ами не попринцип пиша откакто бях втори клас значиии преди 6 години маи стават Ама те още по детски бяха
  • Браво Деси!
    Магията е постоянно с нас!
  • Мноо ме кефи;>Пълна протиположност на мойту "творчество"!
Предложения
: ??:??