5 июл. 2008 г., 18:07

* * * 

  Поэзия
1341 0 4
И придойде в нощта на дългите сънища
една необратима ледена вълна
отчаян вик отрони се
замръзна в сталактит
и бяла хубава бреза
изумено времето се спря
и вкамени се в ледена висулка
Божия сълза

© Мария Брайкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??