Глупостта ми е голяма,
глупостта ми мяра няма,
тя помага ми във всичко
да откривам! Да обичам!
Благодарна си оставам,
глупосттта ми е подарък,
всичко е тя във мене,
и невинност, и наивност,
лъжете се, че е бреме.
© Благодат Все права защищены