14.01.2011 г., 15:04 ч.

* * * 

  Поезия
310 0 1

Глупостта ми е голяма,

глупостта ми мяра няма,

тя помага ми във всичко

да откривам! Да обичам!

 

Благодарна си оставам,

глупосттта ми е подарък,

всичко е тя във мене,

и невинност, и наивност,

лъжете се, че е бреме.

© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Искрени поздравления, това стихче е житейска философия на цяло едно поколение!
Предложения
: ??:??