8 июн. 2010 г., 06:58

*** 

  Поэзия » Другая
506 0 0

Поглеждам нагоре към звездите

и чувам музика на флейта.

Няма аз да спра,

защото паякът плете мрежата си.

А истините блестят в тъмния безкрай

като мънички съзнания.

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??