Jun 8, 2010, 6:58 AM

*** 

  Poetry » Other
507 0 0

Поглеждам нагоре към звездите

и чувам музика на флейта.

Няма аз да спра,

защото паякът плете мрежата си.

А истините блестят в тъмния безкрай

като мънички съзнания.

© Иван Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??