27 мая 2009 г., 15:32

3 в 1 от буква "В" 

  Поэзия » Юмористическая
417 0 0

            Вода                                    

 

Вещество без аромат,              

нямащо дори и цвят,               

но на всяка земна твар            

то е пълен господар.

 

          Възраст

            

        Болна тема

      на всяка жена –

     питаш ли нема

       да каже я тя.

     С въпрос такъв

     към женски пол,

    ти вкарваш пръв,

         но автогол.

 

               Вятър

 

        Този, дето духа

        и бива призован

         да сее разруха

         в голям ураган,

          или се навива

          той на фуния

       и всичко разбива

        в свойта стихия.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??