30 июл. 2013 г., 21:36

*** 30.07.2013 

  Поэзия » Любовная
478 0 1

Калено от живота е сърцето.
Скулптура е твойто тяло...
Женственост ти е лицето,
всичко те допълва, в цяло.

Усещам те и те привличам.
Желая те по всяко време...
Една жена, когато я обичам,
е най-красивата, поне за мене...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??