30 jul 2013, 21:36

*** 30.07.2013 

  Poesía » De amor
477 0 1

Калено от живота е сърцето.
Скулптура е твойто тяло...
Женственост ти е лицето,
всичко те допълва, в цяло.

Усещам те и те привличам.
Желая те по всяко време...
Една жена, когато я обичам,
е най-красивата, поне за мене...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??