13 мар. 2011 г., 11:13

*** 

  Поэзия » Философская
485 0 8

                                    ***

 

 

 

 

                      Въртим  брояча  на  годините,

                      по  някой   коловоз   поели,

                      не  помним  на   дните   картините,

                      не  помним  баналности...

                                                          дали  и  взели.

 

 

 

                      Споменът  кратък  -  няколко мига,

                      в  друг  живот   отсънувани,

                      обяснява   абсурда   и    стига

                      да купим  билета   за  ново

                                                            пътуване.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??