... И тъй бяхме щастливи,
но сякаш били сме сами.
Не бяхме си казвали думи красиви
и всичко някак си се промени.
В слънчевите дни завилняха бури,
душите ни гръм раздели.
... Сега пак сме щастливи
и сякаш били сме сами...
След бурята дъгата е красива,
но рядко има две дъги.
© Станка Георгиева Все права защищены
Поздрав!