30.07.2011 г., 18:48 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
574 0 1

... И тъй бяхме щастливи,

но сякаш били сме сами.

Не бяхме си казвали думи красиви

и всичко някак си се промени.

В слънчевите дни завилняха бури,

душите ни гръм раздели.

 

... Сега пак сме щастливи

и сякаш били сме сами...

 

След бурята дъгата е красива,

но рядко има две дъги.

 

© Станка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??