Jul 30, 2011, 6:48 PM

* * * 

  Poetry » Love
565 0 1

... И тъй бяхме щастливи,

но сякаш били сме сами.

Не бяхме си казвали думи красиви

и всичко някак си се промени.

В слънчевите дни завилняха бури,

душите ни гръм раздели.

 

... Сега пак сме щастливи

и сякаш били сме сами...

 

След бурята дъгата е красива,

но рядко има две дъги.

 

© Станка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??