И всеки миг е изненада,
че още в тебе съществувам.
Дори пътят ни съвпада
и времето безгласно будува.
Но колко повторения остават
за стъпките към тишината?
Завоите към суетна слава
вече не са изненада за душата.
И колко ще сме заедност бъдна:
зависи,от двамата зависи.
Нека любовта ни да отсъди!
Преди края да допишем.
© Стойчо Станев Все права защищены
Приеми моите сърдечни пожелания за хубави творчески мигове!